NOU! ENDOSCOPIE - DIN TOAMNA SERVICII DE ENDOSCOPIE SI BRONHOSCOPIE!

Sanivet Clinica ta veterinara

Luni - Vineri                 8.00 - 22.00
Sambata-Duminica 10.00 - 20.00
Deschis si in zilele de sarbatoare!
        Paste, Craciun, Revelion!
Sunati acum: 0212 227 941

Analize laborator

Efectuam analize complete si complexe de sange, urina, exudate, punctii biopsice, examene histopatologice, antibiograme.

Radiologie Digitala

Aparat radiologic de ultima generatie, ce indeplineste toate normele europene in vigoare.

Clinica noastra asigura servicii de radiologie digitala la standarde europene cu aparatura de ultima generatie, cu un minim de iradiere a pacientului si echipamente de protectie de ultima generatie conform standardelor in vigoare.

Stomatologie

Comercializarea de produse pentru igiena orala.

Detartraj cu ultrasunete si anestezie inhalatorie la nevoie, extractii, extirpari tumori, interventii pe sinusurile maxilare.

Fizioterapie

Medicatie homeopata si acupunctura

Pentru recuperarea postoperatorie si combaterea durerii la animalele cu afectiuni osteoarticulare folosim cu succes terapia cu laser. Medicatie homeopata si acupunctura, la terapii neconventionale folosim frecvent lipitorile in rezolvarea diverselor probleme.

Parazitologie

Deparazitari interne si externe, examane pentru identificarea tipului de parazit, inclusiv a celor din sange (dirofilaria immitis si repens, angiostrongylus etc.)

Oncologie

Terapie cu citostatice de ultima ora, chirurgie oncologica, examene citologice si histopatologice.

Ortopedie

Interventii in ruptura ligamentelor incrucisate si luxatia de rotula
Interventii pe coloana vertebrala

Remedierea fracturilor, tratamentul conservator al osteoartritei, coxartrozei, ligamente incrucisate, bandaje amovibile si inamovibile, interventii in displazia de cot sau sold, hernia de disc, etc.

Pneumologie

Efectuam tratamente complexe ale afectiunilor respiratorii, efectuarea de antibiograme, remedierea colapsului traheal, interventii chirurgicale in paralizia de laringe, stenoza narilor, scurtarea valului palatin.

Urologie

Interventii chirurgicale complexe de extirpare a prostatei, a unor tumori ale vezicii urinare, uretrostome, citostomii in vederea extragerii calculilor de dimensiuni mari, analize de laborator pentru identificarea tipului de cristale din urina.

Medicina interna

In diagnosticarea problemelor de sanatate, medicul internist va consulta animalul, va recomanda si efectua toate analizele necesare in acest scop.

Oftalmologie

Examinarea oftalmologica inclusiv a fundului de ochi, diagnosticarea diferitelor afectiuni, preluarea de probe pentru diagnosticul de laborator, desfundarea canalelor lacrimale, interventii pe ochi si pleoape.

Dermatologie

Comercializarea de produse pentru igiena si terapie.

Tratam toate tipurile de afectiuni dermatologice (micotice+alergice, parazitare, infectioase, prin carenta, hormonale, atopiile). Efectuam examene de laborator complexe, inclusiv biopsii cutanale.

Obstetrica-Ginecologie

Efectuam dozari hormonale, tratamente si interventii chirurgicale la nivelul aparatului genital femel (tumori ovariene si uterine, piometru, tumori ale glandei mamare etc.) si mascul ( prostatite, tumori ale prostatei, uretrostome, tumori ale penisului, etc).

Chirurgie

Pentru siguranta animalului dvs. dispunem de o sala de chirurgie moderna cu aparat de anestezie inhalatorie, monitorizare si terapie intensiva.

In clinica noastra se efectueaza interventii chirugicale cu orice grad de dificultate, pe cap, torace, abdomen, coloana vertebrala, membre (hernii diafragmatice, torsiune de stomac, hernii de disc, rezectie de cap femural, fracturi, desfundare canale nasolacrimale, remedierea colapsului traheal, interventii in paralizia de laringe, etc.). Materialele folosite in cadrul operatiilor sunt de ultima generatie, antialergice, foarte sigure, la standarde europene.

Exotice

In clinica noastra din ce in ce mai multi pacienti fac parte din categoria animalelor exotice: broaste testoase, pesti, maimute, arici, iguane, dihori etc.

Pentru aceste animalute oferim servicii de medicina interna, parazitologie si chirurgie folosind echipamente de ultima generatie. (anestezie inhalatorie, monitorizare etc.)

Microcipare

Eliberare de pasaport
Carnet de sanatate inseriat,
inregistrat in baza de date (RECS).

Hemotransfuzii

Administrare de plasma sangvina
si inlocuitor de plasma.

Administrare de sange integral, concentrat eritrocitar, plasma naturala si artificiala sub supraveghere medicala.

Neurologie

Interventii chirurgicale
in hernia de disc.

Tratam cu succes encefalite, meningite si meningoencefalite, sindroame vestibulare, pareze si paralizii.

Dializa peritoneala

Infectioase

Efectuam teste
serologice, PCR etc.

Avem rezultate remarcabile in tratamentul unor boli ca parvoviroza, maladia Carre(jigodia), boala Lyme etc.

Ecografie

Clinica noastra dispune de un ecograf Doppler Color de ultima generatie.

Investigatiile se fac de catre specialisti in Ecografie.